Szerzői jogi nyilatkozat

Az www.kszj.ro oldalon megjelenő fotók és írások széleskörű védelem alatt állnak, amely védelem polgári jogi és büntetőjogi eszközöket is magába foglal, illetve számos jogkövetkezményt fűz a jogosulatlan felhasználás tényéhez, így a szerző engedélye nélküli felhasználást kizárja vagy korlátozza.

Amennyiben a szerző hozzájárul a műve felhasználásához, a felhasználás akkor is csak úgy lehetséges, hogy a forrást a szerző megjelölésével fel kell tüntetni.
A Keresztelő Szent János Plébánia a www.kszj.ro címen honlapot működtet, amely honlapra saját készítésében és szerkesztésében szövegeket, információkat tölt fel és frissít.

Ezek mind egyedileg, mind összességükben a szerző tulajdonában álló szerzői művek és bármilyen felhasználásuk a szerző engedélyéhez kötött.

A szerző műveinek bármilyen módon történő felhasználási szándékát az azt felhasználni szándékozónak kötelessége jelezni az plebania.kereszteloszentjanos@gmail.com email címen.

Ha a felhasználó e kötelezettségét nem teljesíti, vagy teljesíti, de a szerző nem járul hozzá a műve felhasználásához és ennek ellenére a művét forrás és szerző megjelölése nélkül mégis jogosulatlanul felhasználja, akkor a felhasználóval szemben a szerző jogdíjat fog követelni. A szerző a jogsértő felhasználás esetén követelhető jogdíj igényének érvényesítése, a jogsértés megállapítása, illetve a jogosulatlan felhasználás megtiltása, valamint további esetleges kárigénye érvényesítése érdekében bírósághoz vagy más hatósághoz fordulhat.

Megértésüket köszönjük!

hu_HUHungarian